skip to Main Content

Verspanen

Bij Suplacon verspanen wij plaatproducten in onze ruime en uitgebreide afdeling. Hier bewerken wij plaatwerk producten door middel van boren, frezen, tappen, CNC draaien. Op deze afdeling bewerken wij al uw producten met behulp van roterende bewegingen. Van eenvoudige tot complexe werkstukken, in zowel staal, RVS en aluminium.

CNC verspanen: frezen en draaien

Frezen en draaien doen wij bij Suplacon volledig computergestuurd. Zodra de machines zijn ingesteld, vereist het geen manuren meer om de bewerking te voltooien. Vervolgens voert de machine het programma volledig zelfstandig uit.

Onze CNC machines zorgen voor een hoge kwaliteit bij onze verspaanafdeling. Omdat een CNC machine computergestuurd is, wordt het plaatwerk tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt. Onze operators zijn gespecialiseerd in het instellen en beheren van onze CNC machines.

Product-verspanen

Overige verspaning

Verder gebruiken wij buiten onze CNC machines ook kolomboren en tapautomaten. Zo passen wij de bewerkingen boren, tappen soevereinen, verzinken en ruimen toe. Tappen doen wij met een van onze 3 tapautomaten. Dit maakt het voor ons erg makkelijk om efficiënt en nauwkeurig uw plaatwerk te tappen. Echter is het met lasersnijden niet altijd mogelijk om kleine gaten in dikke platen voor te snijden. Bij een situatie als deze maken wij voornamelijk gebruik van onze kolomboormachines om alles naar wens van onze klanten te produceren.

Toepassingen

Machinepark

  • 1x CNC Draaibank STYLE510
  • 2x Haas verticaal bewerkingscentrum VF-3
  • 4 x kolomboormachine
  • 2 x elektrische tapautomaat
  • 1 x pneumatische tapautomaat

Bekijk hier het volledige overzicht van ons machinepark

Back To Top