skip to Main Content
Suplaco-emmeloord-trulaser-3030-10kw

2X TRULASER 3030 10 KW

Het lasersnijden doen wij bij Suplacon met de beste apparatuur. Onze 10 kW TRUMPF fiber lasers zorgen voor de kwaliteit die u van ons gewend bent. Deze 2 machines hebben een laservermogen van 10.000 W.

Suplaco-emmeloord-trulaser-3030-10kw

1X TRULASER 3030 6 KW

Onze 2 TRUMPF fiber met een laservermogen van 6.000 W staan aangesloten op ons automatische Remmert magazijn. Het kosten efficiënt snijden van uw metalen producten wordt hiermee ten goede gebracht.

Suplacon-emmeloord-Pons-laser combinatie

1X Pons Laser Combi Trumpf 3000

Deze unieke veelzijdige Pons-Laser Combi Trumpf 3000
Met de TruMatic-3000 kunnen we laseren, ponsen, schroefdraad aanbrengen, doordrukken, signeren, graveren en zelfs ontbramen. Hiermee kunnen we combiproducten efficiënter en sneller vervaardigen.

8X LVD KANTBANKEN

Met de kwaliteit van onze LVD machines kunnen wij uw producten het hoge precisie afbuigen. Met deze 8 machines kunnen wij u een goede doorlooptijd bieden met het kanten.

1X DYNA-CELL KANTROBOT

Deze kantbank wordt aangestuurd door een lichtgewicht Kuka-robot. De robotarm kan volledig zelfstandig uw plaatwerk kanten. Bij een hoog serieaantal kan deze machine uitstekend worden ingezet.

1X REMMERT AUTOMATISCH PLATENMAGAZIJN

Sinds kort hebben wij een volautomatisch Remmert platenmagazijn. Hiermee worden de materialen opgeslagen en automatisch in de lasersnijmachines geplaatst.

Suplacon-emmeloord-timesavers-42RB-

2X TIMESAVERS 42 GRINDINGMASTER

Het verwijderen van scherpe randen om uw producten handvriendelijk te maken: dit proces doen wij voornamelijk met onze Grindingmaster van Timesavers. Vooral de grotere onderdelen behandelen wij met deze machine.

Suplacon-emmeloord-nederland-heager-pers-824

2X Haeger persen

De uitkomst voor het aanbrengen voor draad, persbouten en overige PEM-inserts.

Back To Top