skip to Main Content
+31 (0)527 636 800 info@suplacon.com

2X TRULASER 3030 10 KW

Het lasersnijden doen wij bij Suplacon met de beste apparatuur. Onze 10 kW TRUMPF fiber lasers zorgen voor de kwaliteit die u van ons gewend bent. Deze 2 machines hebben een laservermogen van 10.000 W.

2X TRULASER 3030 6 KW

Onze 2 TRUMPF fiber met een laservermogen van 6.000 W staan aangesloten op ons automatische Remmert magazijn. Het kosten efficiënt snijden van uw metalen producten wordt hiermee ten goede gebracht.

8X LVD KANTBANKEN

Met de kwaliteit van onze LVD machines kunnen wij uw producten het hoge precisie afbuigen. Met deze 8 machines kunnen wij u een goede doorlooptijd bieden met het kanten.

1X DYNA-CELL KANTROBOT

Deze kantbank wordt aangestuurd door een lichtgewicht Kuka-robot. De robotarm kan volledig zelfstandig uw plaatwerk kanten. Bij een hoog serieaantal kan deze machine uitstekend worden ingezet.

1X REMMERT AUTOMATISCH PLATENMAGAZIJN

Sinds kort hebben wij een volautomatisch Remmert platenmagazijn. Hiermee worden de materialen opgeslagen en automatisch in de lasersnijmachines geplaatst.

1X TIMESAVERS GRINDINGMASTER

Het verwijderen van scherpe randen om uw producten handvriendelijk te maken: dit proces doen wij voornamelijk met onze Grindingmaster van Timesavers. Vooral de grotere onderdelen behandelen wij met deze machine.

1X Q-FIN F600

Ook deze machine zorgt voor een handvriendelijke afwerking. Deze nieuwe machine van Q-FIN assisteert onze Grindingmaster.

Back To Top