skip to Main Content

Nieuwe kantbanken van LVD bij Suplacon

Het buigen van metalen platen gebeurt bij een groot deel van onze bewerkingen. Daarom hebben wij bij Suplacon de kantafdeling, waar de metalen platen worden gebogen, uitgebreid. Namelijk met de aanwinst van 2 nieuwe kantbanken!

lvd kantbanken

Voordelen van de nieuwe kantbanken

Met de aanschaf van deze 2 machines zorgen wij dat de doorlooptijden binnen ons bedrijf minimaal blijven. Door ons onlangs nieuw geïnstalleerde Remmert magazijn hebben wij meer capaciteit bij het lasersnijden. Hierbij zorgen de 2 nieuwe kantbanken ervoor om ook deze groei goed te kunnen bijbenen. De kantbanken zijn volledig elektrisch en zijn van het zelfde type als onze kantrobot: de LVD Dyna-Press 40/15 pro.

Ook vervangen wij hiermee onze LVD 4m 170 ton.

Kanten bij Suplacon

Wij bieden u bij Suplacon een uitgebreid aanbod aan kantgereedschappen. Dit schept een zeer hoge vrijheid voor uw ontwerpen. Bovendien zijn al onze machines zijn van het merk LVD om A kwaliteit te kunnen bieden voor uw metalen platen. Het machinepark op onze kantafdeling bestaat nu uit 8 LVD kantbanken, inclusief onze nieuwe kantrobot. Lees meer over zetwerk…

Wilt u meer weten?

Wilt u ook profiteren van onze korte doorlooptijden in de bewerking van uw metalen platen?
Neem contact met ons op met een van onze specialisten!

Back To Top