skip to Main Content

Onze nieuwe Dyna-Cell kantrobot staat 24/7 klaar voor uw zetwerk!

Kantrobot

Sinds kort hebben wij bij Suplacon een nieuwe kantrobot staan voor uw zetwerk: de Dyna-Cell 40/15. De robot werkt in principe hetzelfde als bij de reguliere kantbank, alleen wordt het zetwerk nu door middel van de robotarm gekant. Plaatwerk met een hoog serieaantal kan hierbij het meest effectief worden ingezet om een optimale prijs per stuk te realiseren. Deze kantrobot sluit optimaal aan op ons nieuwe automatische Remmert magazijn, om minimale doorlooptijden te actualiseren bij Suplacon.

Waarom kanten met de kantrobot?

De kantrobot brengt een groot aantal voordelen met zich mee ten opzichte van de reguliere kantbank. Zo is om te beginnen is de nauwkeurigheid van het zetwerk dat de robot levert zeer hoog en constant. Ook opereert de robot uiteraard onbemand. Dit resulteert in een hele betaalbare en snelle manier om uw zetwerk te kanten. De kantrobot kunnen wij het hele jaar door, dag en nacht inzetten.

Voordat wij uw producten met de Dyna-Cell bewerken en uw zetwerk op maat te krijgen, programmeert een van onze specialisten de robot voor. Het instellen kan in een korte tijd van 20 á 30 minuten worden gedaan. Daarnaast profiteert u van een hele efficiënte manier van produceren.

Is uw zetwerk geschikt?

Onze kantrobot is ideaal om in te zetten bij seriematig kantwerk. Om die reden kunnen wij u een hoge mate van efficiëntie garanderen bij een herhaling vanaf ongeveer 50 stuks. Zo hoeft de robot dan maar 1x worden ingesteld en kan daarna onbemand, 24/7 uw zetwerk op maat kanten. De grijper van de robot kan producten behandelen met afmetingen van minimaal 40 mm x 100 mm tot maximaal 350 mm x 500 mm en een maximaal gewicht van 3 kg per product.

Bij kleinere producten is de kantrobot volledig onbemand inzetbaar tot een periode van maar liefst 8 uur.

Interesse?

Onze specialist Jeroen Riemersma staat graag voor u klaar!

Zetwerk specialist
+31(0)527 636 808
jeroen.riemersma@suplacon.com

Bekijk hier ons volledige aanbod in bewerkingen:

Alle bewerkingen >

Gerobotiseerd kanten bij Suplacon
Back To Top