Kerstvakantie

Suplacon is wegens de kerstvakantie gesloten van 24 december t/m 2 januari, in deze periode is er geen telefonisch en mail contact mogelijk. Vanaf donderdag 3 januari 2019 staan onze enthousiaste medewerkers weer voor u klaar!

Lees Meer

Nieuw: Wie is Wie!

Bent u ook nieuwsgierig naar het gezicht achter de stem, kijk dan op Contact → Ons Team Of klik direct op deze link. https://suplacon.com/contact/wie-is-wie/  

Lees Meer

Jongeren inspireren voor de techniek

Afgelopen week stonden onze collega’s (V.l.n.r.) Daan Zuidberg (stagiair),  Antijn Koers en Jeroen Riemersma op de beroepenbeurs bij het Zuyderzee Lyceum. Jongeren kregen hier de mogelijkheid om te kijken welke richting het best bij hun past. Een mooie gelegenheid om jongeren te inspireren voor de techniek.

Lees Meer

NEVAT GPI Bijeenkomst

Afgelopen donderdag werd de NEVAT GPI bijeenkomst gehouden bij Suplacon. Met een bezoekersaantal van 50 personen, werd er deze middag ingegaan op de vraag hoe plaatwerk bedrijven omgaan met het feit dat ze 365 dagen per jaar online zijn en dus ook…

Lees Meer

Verfrissende verrassing

Een verfrissende verrassing voor alle medewerkers. Door de hoge temperaturen van afgelopen week, kwam een ijscoman langs om iedereen te voorzien van een koele versnapering.

Lees Meer

6KW Trumpf fiberlaser

De nieuwe 6KW Trumpf lasersnijmachine staat op zijn plek en wordt nu geïnstalleerd door de specialisten. Door de komst van deze high-end machine stijgt onze productiecapaciteit, waardoor wij de klant sneller en met de vertrouwde hoge kwaliteit kunnen bedienen.

Lees Meer

Nieuwbouw Suplacon

Nieuwbouw kantoor en uitbreiding productie Inmiddels is de nieuwbouw van ons kantoor en uitbreiding van de productiehal gerealiseerd. De bestaande hallen worden voorzien van nieuwe goed geïsoleerd gevelbekleding en dakbedekking. Een schitterend resultaat en een prachtige werkomgeving.  

Lees Meer